Csevegés könnyebben

Szerző: Tóth Andrea
Február 18, 2018

A Messenger, a Facebook chat alkalmazása. Az alkalmazás segítségével egyszerűbben férünk hozzá a Facebook beszélgetéseinkhez. Több mint 900 millió felhasználót tudhat magáénak minden hónapban. Kapcsolatba léphetsz ismerőseiddel és az üzleti kapcsolataidat is ápolhatod.

Most már nem csak üzenetek küldésére és fogadására használhatod, hanem elküldheted kedvenc „emojid”-at is vagy akár videóhívást is kezdeményezhetsz partnereiddel.

messenger

A Facebook kigondolta hogyan lehetne egyszerűbben és könnyebben beszélgetéseket indítani. Egy kattintás és láthatod a kedvenc kontaktjaidat, akikkel a legtöbbet beszélgetsz. A Messengeren belül emlékeztető is van, amely eszedbe juttatja a fontos születésnapokat. Azonnal rá is klikkelhetsz és az eddigieknél személyesebben felköszöntheted őket. Egy kattintással visszanavigál a kezdőoldalra. Egyúttal azt is láthatod, ki van online üzemmódban jelenleg.

A Facebook célja a könnyebb használat és a még fontosabb információk feltüntetése. Mindez egy alkalmazáson belül, könnyű elérhetőséggel, kevés kattintással.

Számodra hasznosak ezek az újítások?

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »