Blog

Így lesz látogató az új weboldaladon

Végre készen van a tökéletes weboldalad. Pontosan olyan amilyennek elképzelted: a grafika, a megjelenés tökéletes, a funkciók jól működnek, a szövegeket is olyan szövegíró írta, aki egyszerre figyel a SEO-ra, és arra, hogy a látogatóidnak is élmény legyen olvasni. De pont ők hiányoznak, a látogatók.  Hogyan lesz gyorsan, sok? Elmondjuk.

Webáruházad van? Van néhány hasznos tippünk a számodra

A webáruházak forgalma növekvő tendenciát mutat Magyarországon, ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 40%-ot is emelkedhet. Az internetes vásárlások száma azonban még mindig kevés. Nagyjából a magyarok 23%-a vásárol webáruházakból. Ez annak tudható be, hogy nem mernek vásárolni, mert nem bíznak az online történő fizetésben, túl nagynak gondolják a kockázatot. Ennek köszönhetően még mindig nincs elég webes áruház.

Egy kicsit a remarketingről…

Sokan elrontják már ott a marketing tevékenységeiket, hogy arra koncentrálnak, hogy újabb és újabb látogatókat tudjanak szerezni, hol ott megannyi lehetőség rejlik a már meglévő látogatókban. Őket, akik már jártak nálad, de nem történt konverzió a leghatékonyabb módon remarketinggel foghatod meg.

Snapchat hirdetés, ami neked szól

Felmérnék a felhasználók által megosztott fotókat és azok tartalma alapján intéznének feléjük személyre szabott ajánlatokat. A snapchat célja, hogy hamarosan minél több reklámot közvetítsen az internetezők számára, ezt olyan módon tenné, melyet már korábban bevezetett.

Építsd ki üzleti kapcsolataidat közösségi médiával

Egy kis tervezéssel és némi erőfeszítéssel nem is gondolnád milyen hasznos lehet a közösségi média az üzleti kapcsolatok építésében. Nagyon sok lehetőséget rejthet magában például a Twitter vagy a már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő üzleti célra szolgáló közösségi platform, a LinkedIn.

A titokzatos Aquila

A közösségi oldal az internet elérhetőség globalitásán dolgozik, oly módon, hogy lézerkommunikációs fejlesztési kísérleteket végeznek. De különleges drónokat is bevetnek a könnyű elérés érdekében. Az első teszten túl vannak már és jó eredményekről lehet beszámolni.

Elő a kulcsszavakkal

Kulcsszókutatásra van szükség mikor a keresőoptimalizálás során meg akarjuk találni azokat a kulcsszavakat, amelyek minél több és relevánsabb látogatót hoznak a weboldalunkra. Nehéznek tűnő feladat előtt állunk, bár egy kis gyakorlással és tanulással könnyen elsajátítható a megfelelő kulcsszavak felkutatása.

Instagram Snapchat mintára

Az instagram átemelt egy jellegzetes funkciót a Snapchatről, az utóbbi közösségi platform egyediségét jelentő 24 óra után eltűnő fotók alkalmazását. A hasonulás oka a felhasználók rábírása arra, hogy még többet posztoljanak a felületre. A Facebook által működtetett Instagram így felülemelkedhetne a riválisán.
12

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »