Informatikai tanácsadás

Mert mindig lesznek kérdések

Mindenkiben felmerülnek - informatikával kapcsolatos – olyan kérdések, melyekre szereti szakértőtől megkapni a választ. Mi szívesen megválaszoljuk, legyen bármilyen kérdése: a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig.

Szeretünk informatikai tanácsokat adni. Keressen minket bátran!

informatikai tanacsadas 

Nincs rossz kérdés

Tudjuk, hogy senki sem született informatikusnak (ahogy szakácsnak, vagy éppen autószerelőnek sem) viszont akármikor felmerülhetnek olyan (informatikával összefüggő) kérdések, amelyekre szeretne minél hamarabb szakértő választ kapni. Kérjen tőlünk informatikai tanácsadást: nálunk nincsen rossz kérdés, mindenre szívesen válaszolunk Önnek.

Informatikai tanácsadás, avagy a cég mozgatórugója

Az informatikai tanácsadás az egyik legfontosabb eszköze annak, hogy valóban hathatóan működjön a cégünk informatikai motorja. Végeláthatatlan megoldások vannak, melyek hatékonyabbá tudják tenni egy cég életét.

Legyen az akár egy saját program, mely a napi ügyviteli problémákat oldja meg, vagy egész egyszerűen a weboldal újítása, ésszerűsítése és korszerűsítése, mely nem egyszer azonnal pénzt hoz a cégbe.

Hiszen az elmúlt évtizedek során minden egyes vállalat informatikai beruházásokra is beruházott. Lettek a cégben számítógépek, szoftverek, információs rendszerek, és folyamatosan fejlesztették is ezeket. És ma már valóban igaz, hogy a folyamatos informatikai támogatás és rásegítés nélkül nem fejlődik ez a struktúra.

Épp ezért van szükség az informatikai tanácsadásra. Lássuk be, alig van már olyan folyamat, vagy tevékenység egy cégen belül, melyhez nem használunk mi, vagy munkatársaink számítógépet.

Mert az idő pénz!

Számtalan olyan esettel találkozunk, amikor bizony hatalmas pénz esik ki egy vállalkozás zsebéből, csupán azért, mert az IT rendszerük nem elég fejlett. Épp ezért ma már mindenkinek szüksége van egy áttekinthető, rugalmasabb, és automatizált rendszerre, függetlenül attól, hogy a vállalkozás épp a fejlődé melyik fázisánál tart.

Hiszen az informatikus azt is látja, ami a holnapod lehet

Egy valóban jó informatikus előre gondolkodik. Programban, struktúrában, egymásra épülő rendszerben látja a problémákat. Éppen ezért nagyon fontos tudnunk, hogy akár a saját "benti" programjaink hol avultak el, melyek az újabb lehetőségek, melyek mivel tudnak többet nyújtani, mint a mostani.

Mert minden cég különböző

És valóban. Nincs még egy, amelyik ugyanazzal a problémával küzdene. Az informatikai tanácsadásnak pont ezért lényege feltérképeznie a mostani állapotokat, megoldási javaslatokat tenni, majd megvalósítani azokat.

Miből is áll egy ilyen tanácsadás?

A legtöbb cégvezető határozott elképzeléssel érkezik hozzánk. Látják, mely munkafázis megy lassabban, melyekre keres informatikai megoldásokat. És nem, valóban nem létezik megoldhatatlan feladat. Először is tudnunk kell, látnunk kell, mit kell hatékonyabbá tenni, vagy megvalósítani.

Ha ez megvan, jöhet a közös ötletelés. Hiszen a kicsit jobbnál mindig van egy nagyszerű is. Ezt kell megtalálni. Olyan rendszert kell kiépíteni, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést a munkahelyen, vagy épp a weboldalon/webshopon pörgeti fel az eladási rátát.

Hiszen mindenre van megoldás. Mert mi rendszerben gondolkodunk

Fontos tudnod, hogy minden egyes rendszer, így az informatikai rendszerek mindegyike és bármelyike a vállalkozásod sikerét kell, hogy szolgálja.

Hiszen a piaci pozíciót nem csak megszerezni, megtartani is tudni kell. Épp ezért egy megfelelően integrált, és automatizáltan menedzselhetőbb folyamatban gyorsabb adat és információ átvitelnél mind az értékesítés, mind pedig a hatékonyság érezhetően növekedni kezd.

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »