Szolgáltatásaink

Honlapkészítés

Tökéletes honlapot készítünk Neked A megbízható, szakértő csapatunkkal már számtalan honlapot elkészítettünk, ezért pontosan tudjuk, hogy a honlap minden apró részlet fontos. A dizájnja. A funkciói. A könnyű kezelhetősége. A tökéletes szövege.  Mindenünk az átláthatóság, ezért, ha együtt dolgozunk, pontosan tudod majd, mikorra lesz kész a honlapod, milyen felépítésű lesz, milyen nyelven íródik, milyen funkciói lesznek, és azok, hogy működnek, ahogy azt is, pontosan mennyibe fog majd kerül.

Webshop készítés

Profi webáruházat készítünk, kompromisszumok nélkül. Képzelj el egy olyan webshopot amelyik könnyen áttekinthető, modern, könnyű használni, és minden funkciója úgy működik, hogy minél hatékonyabban adjon el. Mi ilyen webshopot készítünk Neked. 

Online marketing

Mi vagyunk a Te online marketingeseid Az online marketing egy olyan összetett rendszer, amelyik számtalan, egymásra épülő, vagy egymást kiegészítő területből áll, sok változóval. Az online marketing csapatunk segít Neked abban, hogy a különböző megoldásokat a lehető leghatékonyabb használd ki.

Honlap karbantartás

Majd mi frissítjük A honlapoddal mindig akadnak tennivalók: ki kell cserélni a termékképet. fel kell tölteni egy új blogbejegyzést. Aktiválni, vagy éppen inaktiválni kell egy landing oldalt, terméket. Kell egy új banner. Új termékekkel, információkkal bővül a szolgáltatásod, egy másik pedig akciós lett, és van amelyik elfogyott. Ha nem aktualizálod honlapod, akkor sok csalódott ügyfeled lesz. Ha egész nap ezzel foglalkozol, akkor nem lesz másra időd. Van erre egy megoldásunk.

Google ads kampányok

Minden kattintás számít Amikor egy terméket, szolgáltatást keresel a Google-ban akkor az első 4 találat hirdetés. A vásárlók 80-85%-a ebből, az első 4 (Adwords) hirdetésre kattintva vásárol. Ha Te is szeretné megjelentetni terméked, szolgáltatásod az Adwords hirdetések között a lehetséges partnereid és vásárlóid számára, akkor profi segítségre lesz szükséged. Ránk.

Facebook kampányok

A közösség ereje Legyen bármilyen terméked, szolgáltatásod, a Facebookon jelen kell lenned: naponta kell kommunikálnod a közönségeddel fórumokban, nyílt, és zárt csoportokban, akár Te hoztad létre, akár becsatlakoztál, emellett hirdetned is kell majd. 

Egyedi honlapkészítés

Mit értünk egyedi honlapkészítés alatt? A weboldalak 50%-a bemutatkozó honlap, standard bemutatkozással galériával és néhány szolgáltatást bemutató aloldallal. A cégek egy részének ez teljesen elegendő és megfelelő felállás, de mi van abban az esetben ha mégsem?

Informatikai tanácsadás

Mert mindig lesznek kérdések Mindenkiben felmerülnek - informatikával kapcsolatos – olyan kérdések, melyekre szereti szakértőtől megkapni a választ. Mi szívesen megválaszoljuk, legyen bármilyen kérdése: a legegyszerűbbtől a legösszetettebbig.

Wordpress weboldal készítés

Wordpress weboldal A számtalan pro és kontra érv ellenére nem kell félni tőle: egy Wordperss weboldal, webáruház lehet kiemelkedően szép, egyedi, könnyen kezelhető és hatékony egyszerre.

Szállodai weboldal készítés

Szállodai weboldal: Képzeljen el egy olyan fejlesztői (és marketing) csapatot, akiknek nem kell hosszasan magyarázni az online szobafoglaló rendszer háttérfunkcióit, a szabad szobák jelentőségét, a kuponokkal érkező vendégek kuponfelhasználásának követhetőségét, vagy azt, miért fontos, hogy a hosszú hétvégére, vagy bármilyen különleges alkalomra pár kattintással új csomagot tudjon létrehozni.
12

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »