Google ads kampányok

Minden kattintás számít

Amikor egy terméket, szolgáltatást keresel a Google-ban akkor az első 4 találat hirdetés. A vásárlók 80-85%-a ebből, az első 4 (Adwords) hirdetésre kattintva vásárol. Ha Te is szeretné megjelentetni terméked, szolgáltatásod az Adwords hirdetések között a lehetséges partnereid és vásárlóid számára, akkor profi segítségre lesz szükséged. Ránk.

Kattintson, szívesen beállítjuk, és menedzseljük az Adwords hirdetéseit

google-ads-kampanyok

Adwords tippek és trükkök

Ha ránk bízod a Google ads hirdetéseidet, a lehető legjobb szövegeket írjuk hozzá. Csak releváns látogatókat irányítunk az oldaladra, hatékony kulcsszavakkal. Mindezt költséghatékonyan, minden hónapban riporttal alátámasztva az eredményeinket.

Ne csak égesd a pénzt a google hirdetéseivel

Fontos, hogy a google ads kampányaid a lehető legpontosabban legyenek beállítva. Sokszor vettünk már át olyan hirdetési fiókokat ahol az elhirdetett összeg fele teljesen irreleváns látogatókra ment el.

Vegyünk egy példát! - kizáró kulcsszavak

Ha Te pénzügyi tanácsadást hirdetsz 24.900 Ft-ért akkor ne feledd felvenni kizáró kulcsszónak az "ingyenes" szót, hiszen a keresők 50%-a meg fogja próbálni első körben az ingyenes lehetőségek felkutatását és rád fog kattintani - teljesen feleslegesen!

Területi célzások 

Szokványos hiba, hogy pl. egy gumis műhely egész országra kiterjedően futtatja a hirdetéseit, holott ésszerűtlen, hogy egy budapesti autós leutazna gumicserére Miskolcra..

Pontos beállítások, jó szövegek, megtérülés

Az általunk kezelt kampányok elsődleges célja a megtérülés és a lehető legtöbb vásárló elérése! A hirdetésekre költött pénz nem kiadás hanem befektetés, melynek minden esetben meg kell térülnie!

Pontos állítjuk be a kulcsszavakt , területi célzásokat és minden olyan hirdetésbővítményt ami eredményesebbé teszi hirdetéseidet!

Aki keres az Téged talál

Szemben a facebook hirdetésekkel- melyet joggal nevezhetünk az impulzív vásárlók mekkájának- itt a látogató tényleg a Te termékedre keres! Azt adod neki amire vágyik és azonnal megoldást kínálsz egy keresett problémára! Ez az első lépés a sikerhez!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »