Facebook kampányok

A közösség ereje

Legyen bármilyen terméked, szolgáltatásod, a Facebookon jelen kell lenned: naponta kell kommunikálnod a közönségeddel fórumokban, nyílt, és zárt csoportokban, akár Te hoztad létre, akár becsatlakoztál, emellett hirdetned is kell majd. 

facebook-kampanyok

Kicsit több mint 4 000 000

Naponta körülbelül 4 000 000 magyar ember használja azt a Facebookot, ahol egyre szofisztikáltabban lehet hirdetni, célozni, és elérni azokat a felhasználókat, akik fontosak lehetnek a cégednek, vállalkozásodnak.

Miért éri meg Neked is a facebookon hirdetni?

Egyszerű a válasz! Mert ez a a google ads mellett a másik leginkább elterjedt hazai hirdetési felület. Kicsit máshogyan kell tekinteni rá, mint a Google Ads felületére.

Amíg a google kereső hirdetéseknél azokat az embereket éred el akik kifejezetten a Te szolgáltatásaidat/termékeidet keresik, addig a facebookon az impulzív vásárlókat tudod "elcsábítani"!

A facebookot használó leendő vásárlód a hírfolyamában, jobb oldali sávban lát egy megkapó képet és olvas egy remek hirdetési szöveget ami az Ő vágyait kielégítené- kattintani fog! A kattintást követően pedig teljesen a Te feladatod a vásárlás elősegítése , a vásárló meggyőzése!

Tucatnyi hirdetési tipus

A facebook immár több mint 10 féle hirdetési tipust alkalmaz nem beszélve az eltérő licit stratégiáktól! Gondolj bele , mennyi idő, pénz és energia mire az összeset kipróbálod és megtalálod a számodra ideálisat!
Mi több millió forintot hirdettünk el eddig a facebookon és több száz sikeres kampányon vagyunk túl!

Így nagy valószínűséggel tudni fogjuk, hogy a Te iparágadnak megfelelően melyik lesz a leghatásosabb hirdetési tipus és hirdetési stratégia!

A facebook a részletekben rejlik

Minden hirdetésnél alkalmazni kell olyan beállításokat amikkel szűkídheted és szűrheted a célcsoportodat (induljunk a facebook pixeltől) hiszen egy tág célcsoport nem biztos, hogy minden termékedre, hirdetésedre kíváncsi lesz, nem beszélve a remarketing hirdetésekről! Nem tudod hogy állj neki? Segítünk!

Fontos a változatosság

A hirdetések futtatásánál fontos, hogy a felhasználók ne mindíg ugyanazt a hirdetési képet és szöveget lássák, legyen több hirdetés- rotáljuk a szövegeket és képeket, de minden esetben tudják azonosítani a termékünkkel, szolgáltatásunkkal!

Kreatívok és szövegek

Ellentétben más ügynökségekkel- mi mindent elkészítünk Neked! Konkurencia elemzéstől kezdve a grafikai anyagokon át a hirdetési szövegek megírásáig! Neked semmivel nem kell foglalkoznod csak learatni a babérokat!
Bízd ránk a kampányaidat és engedd, hogy a facebookon is sikerre vigyük online jelenléted!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »