Honlap karbantartás

Majd mi frissítjük

A honlapoddal mindig akadnak tennivalók: ki kell cserélni a termékképet. fel kell tölteni egy új blogbejegyzést. Aktiválni, vagy éppen inaktiválni kell egy landing oldalt, terméket. Kell egy új banner. Új termékekkel, információkkal bővül a szolgáltatásod, egy másik pedig akciós lett, és van amelyik elfogyott. Ha nem aktualizálod honlapod, akkor sok csalódott ügyfeled lesz. Ha egész nap ezzel foglalkozol, akkor nem lesz másra időd. Van erre egy megoldásunk.

Bízd ránk a honlapod karbantartását, hogy a lényegesebb dolgokkal tudj foglalkozni. 

honlap-karbantartas

Így frissítjük

Ami a legfontosabb: mi nem tűnünk el. (Tudjuk, hogy valami oknál fogva azok a szakértők, akik elvállalják a karbantartást, idővel eltűnnek, elérhetetlenek lesznek. Mi nem. Mi ott leszünk, hiszen ezt ígértük.)

Ha ránk bízod a honlapod frissítését, mindig naprakész, gyors honlapod lesz, melyen a tartalom friss, a weblapmotor pedig a legújabb. Ha ránk bízod a honlapod karbantartását, akkor két szolgáltatást kapsz egyben: a technikai szolgáltatásokat kérés nélkül megoldjuk a tartalmi frissítéseket kérésre készítjük el.

Legyen mindig aktuális a honlapod: kattintson, és beszéljük meg, hogyan tudunk együtt dolgozni. (Kérjen ingyenes konzultációt, akár videohívásban is)

Melyik vállalkozó ne szeretné nyugodtan álomra hajtani a fejét, abban a jóleső tudatban, hogy a profitot termelő weboldala jó kezekben van?

Függetlenül a weboldal típusától, Wordpress, egyedi fejlesztés vagy Joomla, minden weboldal akkor működik hatékonyan, ha folyamatosan karbantartja a tulajdonosa. Tekintettel arra, hogy számtalan esetben ehhez programozási, marketing, és egyéb szakirányú ismeretekre van szükség, ezért sok esetben látjuk, hogy a jól indult weboldalak karbantartás hiányában elavultakká válnak, és sokkal kevesebb látogatót vonzanak, mint eddig.

Márpedig a folyamatos frissítés, az információk megosztása, blogok, cikkek, és tartalmak feltöltése az egyik legjelentősebb lépés ahhoz, hogy az oldalra látogatók érkezzenek, akikből megrendelők, vásárlók lesznek. 

Teljesen érthető, ha ehhez nincs elegendő tudásod, energiád és időd. Ettől függetlenül azonban el kell végezni ezeket a feladatokat, nem beszélve az oldal folyamatos védelméről.

Mert a weboldad a tiéd, és az egyik legmeghatározóbb területe annak, hogy megrendelőket, vásárlókat szerezz. Épp ezért fontos tudnod, hogy a keresőoptimalizálás, a Google keresési listában való előkelő helyezés csak úgy érhető el, ha folyamatosan szakemberre bízd a weboldal karbantartását és fejlesztését.

Így érheted el, hogy az oldalad tartalmai frissüljenek, és a Google is szeresse weboldalad. Hiszen a látogatók minél több információt találnak az oldaladon, minél inkább eligazodnak a menüpontok között, annál inkább bíznak majd a cégedben és annak szolgáltatásaiban.

Arról nem is beszélve, hogy a weboldalon található blogokat tartalmuknak megfelelően megosztják, beszélnek róla, és más oldalak a forrás megjelölésével publikálják azokat.

Figyelj, itt a lényeg!

Nálunk nem egyszerű honlap karbantartást kapsz!
Ha mi végezhetjük weboldalad karbantartását akkor a havi időkeretedet bármire használhatod:

  • Honlap karbantartásra
  • Grafikai anyagok elkészítésére, feltöltésére
  • Tartalom feltöltésre
  • Marketing tanácsadásra

Nem hagyjuk elveszni a pénzed és garantáljuk a folyamatos fejlődést!

Az internet hatalmas lehetőség arra, hogy bevételt szerezz, ha szakemberre bízod ezeket a területeket. 

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »