Honlapkészítés

Tökéletes honlapot készítünk Neked

A megbízható, szakértő csapatunkkal már számtalan honlapot elkészítettünk, ezért pontosan tudjuk, hogy a honlap minden apró részlet fontos. A dizájnja. A funkciói. A könnyű kezelhetősége. A tökéletes szövege. 

Mindenünk az átláthatóság, ezért, ha együtt dolgozunk, pontosan tudod majd, mikorra lesz kész a honlapod, milyen felépítésű lesz, milyen nyelven íródik, milyen funkciói lesznek, és azok, hogy működnek, ahogy azt is, pontosan mennyibe fog majd kerül.

honlapkesztites

Mindenkinek szüksége van honlapra

Manapság egyre többen emlegetik, hogy minek egy cégnek weboldal amikor adott a facebook és adott a facebook oldal...szerintünk tévesen!

A facebook oldal nem a tiéd, a facebook önkényesen bármikor tilthatja - amit az utóbbi időben sok oldalnál indokolatlanul meg is tett- és hosszú procedúrát követően vagy visszakapod vagy nem.

Másik fontos hátrány, hogy nemcsak a keresőben nem jelensz meg saját adatokkal hanem a google hirdetések lehetőségét is mellőznöd kell- ezzel potenciális ügyfeleket veszíthetsz!
Sorolhatnánk még az érveket, a vége ugyanaz lenne- egy vállalkozásnak szüksége van honlapra.

Első lépések online

Mivel jelen oldalon a saját honlap jelentőségére szeretnénk kitérni így elhagyjuk az online indulás grafikai és piackutatás részét (arculati kézikönyv, marketing terv, piackutatás, konkurencia elemzés stb..) és egyből rátérünk arra, hogy válassz honlapot és honlapkészítő céget.

Alapvetően magadban kell tisztáznod, hogy miért van szükséged honlapra- mit szeretnél publikálni és elérhetővé tenni a látogatóknak.

Bemutatkozó weboldal, egyszerű honlap

Amennyiben a honlapod célja egy egyszerű céges bemutatkozás, a szolgáltatásaid felsorolása és néhány referencia feltöltése úgy elegendő egy egyszerű weboldalt készíttetned! Ezek az egyszerű bemutatkozó oldalak viszonylag gyorsan és egyszerűen elkészíthetőek akár wordpress, akár egyedi fejlesztésű cms alapokon.

Mindenképp CMS rendszerben gondolkozz mert a későbbiekben az admin felületen egyszerűen tudod módosítani az oldalad tartalmát programozó segítsége nélkül! Amennyiben velünk készítteted el bármely tipusú honlapodat, mi videós instrukciókat adunk ahol lépésről lépésre bemutatjuk hogyan kezeld saját weboldalad.

Az alap oldal felépítésénél figyelünk a keresőbarát kialakításra és természetesen responsív felépítést adunk oldaladnak, hogy mobilon és tableten egyaránt élvezhető látogatói élményt tudj biztosítani.

Regisztráljuk honlapodat a google által biztosított felületekre és összekötjük velük (Analytics, search console).
Átadáskor ingyenes tanácsadást biztosítunk, melyben ismertetjük hogyan érdemes potenciális ügyfeleket irányítani weboldaldra.

Egyedi honlapkészítés

Összetett, egyedi honlap készítése

Amikor az ügyfeleid felé történő kommunikáció túlmutat a szolgáltatásaid egyszerű bemutatásánál akkor szükségessé válik egy összetettebb weboldal elkészítése!

Nézzünk néhány esetet ami összetettebb egyedi weboldalra utal:

  • katalógusok létrehozása
  • online szerződéskötési rendszer
  • összetett ügyfél regisztráció
  • egyedi számítások, képletek
  • foglalási motorok (például ha szállodád van, neked egy egyedi honlapra lesz szükséged)

Sorolhatnánk még a további példákat, de ha összegezni kellene akkor úgy fogalmaznék hogy minden olyan egyedi igény ami a Te tevékenységednek elengedhetetlen pontja és ezt a honlapodba kell építeni az egyszerűbb működés érdekében ott egyedi honlapkészítésről beszélünk.

Nagyon sok egyedi honlapot készítettünk már el az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk az egyedi igények megvalósításában!

Amennyiben te is egyedi honlapot szeretnél készíteni nincs más dolgod mint leírod az elképzeléseidet És mi megvalósítjuk!

Landing oldal készítés

A landing oldal vagy landoló oldal az az oldal ahová a látogatóidat érkezteted!
Ez az az oldal ami a legjobban értékesít így figyelni kell bizonyos iratlan szabályokra mint pl: ne tudjon elnavigálni a látogató az oldalról.

Landing oldal készítés

A landing oldalnak mindíg egy célja van:

  • Termék azonnali értékesítése
  • Szolgáltatás azonnali megrendelése
  • Hírlevélre feliratkozás
  • Adatgyűjtés (Szigorúan a GDPR-nek megfelelően)

Kampányok futtatásánál (facebook, Google ads) elengedhetetlen elem, hiszen a landing oldaladdal éred el a legnagyobb konverziót (interakciót, pl: sikeres vásárlás vagy feliratkozás).

Bármilyen honlapra van szükséged mi minden esetben rendelkezésedre állunk és több éves szakmai tapasztalatunk és kedvező áraink mellett pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk munkáinkra!

Így dolgozunk

Nálunk nincsenek rejtett költségek. Nincs csúszás. Nincs elfelejtett feladat és kifogásokat sem találunk ki.

Ha elkészült

Ha szeretnéd, akkor szívesen segítünk az online marketingben, a vásárlószerzésben a hirdetésekben és a honlapod karbantartásában is. Így azonnal arra koncentrálhatsz ami igazán fontos a céged fejlődése érdekében!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »