Marketing tanácsadás

Nem csak tanácsot adunk.

Semmi sem összetettebb ma már, mint a marketing, és a marketing tanácsadás. Felsorolni is nehéz, hogy az online marketing tanácsadónak mi mindenhez kell(ene) érteni, ahhoz, hogy jó tanácsokat adjon: a Social Media platformokhoz, a kommunikációhoz, a PR-hoz, a hirdetésekhez (és annak fajtáihoz, ahhoz mit és mikor kell használnia) a trendekhez, a szezonalitáshoz, a  tartalommarketinghez: a felsorolás majdnem végtelen lehet.

Ehhez – mindhez – nem érthet egyetlen ember. Nem lehet valaki mindenben profi. Éppen ezért adunk úgy marketingtanácsot, hogy előbb megbeszéljük, megvizsgáljuk, hogy melyik területet szeretnéd – vagy kell - erősíteni. Csak ez után ad tanácsot Neked az adott terület szakértője (akár egy másik szakértővel együtt)

marketing-tanacsadas

Mikor lehet szükséged marketing tanácsadásra

Egy induló vállalkozás ameddig csak tudja saját kézben tartja a marketinget a hangsúly az ameddig csak tudján van!

Amikor a vállalkozás elkezd úgy működni hogy a feladatok az ügyfelek kiszolgálása az idő nagy részét elviszi vagy egyszerűen megtorpanunk az ötletekben elértük a marketing tudásunk határát akkor külső segítségre van szükségünk!

Nemcsak azért, hogy időnk legyen a tényleges munkavégzésre, hanem azért is, hogy a marketing tevékenységünk eredményes is legyen!

Ilyen esetekben van aki a kiszervezés mellett dönt, van aki szeretné tovább csinálni de tanácsokara, marketing ötletekre van szüksége! Amennyiben a második állítás ami leginkább rád illik, akkor Neked valóban marketing tanácsadásra van szükséged!

Hogyan zajlik egy marketing tanácsadás

Mi ugyanúgy felkészülünk ahogy az tőled is szeretnénk kérni, ezért első körben elküldünk egy kérdéssort amit szeretnénk ha meg válaszolnál!

Hidd el nem akarunk feleslegesen dolgoztatni de a kérdések megválaszolásával nagyban elősegíted azt a munkát amivel a segítségedre szeretnénk lenni!

Ahhoz hogy javítani tudjuk az online marketing tevékenységedet látnunk kell hogy jelenleg hogyan működik nálatok az online marketing! A kapott információkat begyűjtjük , feldolgozzuk, elemezzük és ebből összeállítunk egy olyan javaslat csomagot ami segíteni fogja az online marketingedet!

Az online marketing tanácsadás lehet személyes tanácsadás vagy Skype Konferencia a Te idődhöz és igényeidhez igazodunk!

Mennyi időt vesz igénybe?

Ez csakis rajtad áll illetve az igényeiden, függ attól hogy hány témát érintünk.Általában egy téma egy-másfél órát szokott igénybe venni!

Mik a legsűrűbben előforduló témák?

Google ads marketing tanácsadás

Megnézzük és elemezzük érdemes-e a google ads szolgáltatását használva hirdetned, amennyiben igen úgy átbeszéljük hogyan kezd el, mire figyelj és milyen stratégiát alkalmazz, hogy a hirdetésid megtérüljenek!

Facebook marketing tanácsadás

Átbeszéljük, hogy a facebook hirdetések mellett milyen kommunikációs stratégiát alkalmazz , illetve milyen egyéb facebook funkciókat érdemes kihasználnod a sikeres kommunikáció és marketingcélok megvalósításához!

Hírlevél tanácsadás

Nemcsak azt beszéljük meg , hogy mit küldj ki, hanem azt is, hogy hogyan (milyen eszközökkel) és mikor. Szót ejtünk az email automatizmusokról és segítünk összerakni a teljes email kampányodat!

Weboldal elemzés

Szeretnéd tudni mi van a kulisszák mögött? Egyszerűen kielemezzük az oldalad jelenlegi pozícióját a gogle-ban, a seo és tartalmi minősítését és átbeszéljük min kellene javítani!

Seo- Keresőoptimlaizálás

Megnézzük hogyan lehetne javítani a helyezéseden az organikus találati listában!

Egyéb marketing eszközökkel kapcsolatos tanácsadás

Az online marketing folyamatos fejlődése miatt hétről-hétre új marketing eszközöket és szoftvereket ismerünk meg! Ezek tudását azonnal megpróbáljuk kamatoztatni!

Garancia

Amennyiben nem vagy elégedett a kapott tanácsok minőségével azonnal visszafizetjük a pénzed! 100% pénzvisszafizetési granciát vállalunk!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »