Wordpress weboldal készítés

Wordpress weboldal

A számtalan pro és kontra érv ellenére nem kell félni tőle: egy Wordperss weboldal, webáruház lehet kiemelkedően szép, egyedi, könnyen kezelhető és hatékony egyszerre.

Értünk a Wordpress-hez, és szívesen elkészítjük a Wordpress weboldalad, vagy webshopod a lehető leggyorsabban, a Te igényeidre szabva.

wordpress-weboldal-keszites 

Mire használd a wordpresst

Szinte bármire, szinte. A wordpress a világon a legelterjedtebb blogmotor, erdeti célja a bloggerek kiszolgálása. Ezt a funkcióját hamar túllépte és mára akár összetett weboldalakat is össze lehet benne pakolgatni programozói tudás nélkül!

Ingyenes wordpress sablonok

Ha nem szeretnél egyedi designra áldozni akár anyagi akár más megfontolásból átlagosan 60 dollár értékben nagyon szuper templateket (sablonokat) tudsz vásárolni hozzá. Ha nem tudod hogyan telepítsd vagy konfiguráld keress bennünket bizalommal, segítünk!

Egyedi design és a wordpress

Mostanra viszonylag egyszerűen lehet egyedi designt építeni a wordpress oldaladhoz. Az általunk használt kevert megoldás ami ötvözi a sablont és az egyedi designt a Divi! A Divi a jelenlegi piacvezető wordpress sablon amire bármikor egyszerűen rá lehet húzni egyedi designunkat! Így alacsony költséggel egyedi designnal tudsz elindulni az online világban!

Ingyenes wordpress pluginok

Az sem hátrány ha néhány speciális funkció beillesztéséhez nem kell fejlesztőt alkalmaznod! Elkészült a wordpress oldalad és pár kattintással összekapcsolhatod hírlevél rendszereddel, facebook oldaladdal stb..
Az ingyenes pluginok tárháza óriási és semmi bonyolult problmába nem fogsz ütközni alkalmazásuk közben!

Nincs időd megtanulni?

Semmi gond, ezért is vagyunk mi, hogy a ráfordított időt megspóroljuk Neked és szuper wordpress oldallal tudjunk hozzájárulni online indulásodhoz! Ha szeretnéd, hogy elkészítsük wordpress oldalad, keress bennünket bizalommal!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »