Webshop készítés

Profi webáruházat készítünk, kompromisszumok nélkül.

Képzelj el egy olyan webshopot amelyik könnyen áttekinthető, modern, könnyű használni, és minden funkciója úgy működik, hogy minél hatékonyabban adjon el. Mi ilyen webshopot készítünk Neked. 

webshop-keszites

Tökéletes webáruházad lesz

Egy webáruháznál nincsenek kompromisszumok, éppen ezért egy szakértői csapat fog veled együtt dolgozni. A fejlesztőnk, és a dizájnerünk azért felel, hogy a webáruházadnak a megjelenése modern, letisztult, vonzó legyen, és minden olyan funkciót tartalmazzon amelyik segíti majd az értékesítését (és lehet, hogy nem is gondolt rá).

A marketing csapatunk minden – általunk készített - webáruházat megvizsgál marketing szempontok alapján is, és ha kell, javaslatokat tesz arra, hogyan lehetne hatékonyabb, melyek azok a modulok melyek eladásösztönzőek, és segítik a marketinged.

Fizetési és szállítási modulok

Megspóroljuk a fizetési funkciók és szállítási modulok fejlesztési költségét, hiszen ezek rendelkezésünkre állnak a legtöbb szolgáltató esetében.
Ami pedig bevált azt nem érdemes lecserélni!

Webáruház készítés

Automata számlázó összekötés

Összekötjük a webshopot a számlázóval így nem szükséges manuálisan kiállítgatni a számlákat vagy szállító leveleket. Szinte minden automatizálható! Nemcsak költségeket hanem időt is spórolunk!

Egyéb funkciók, integrációk

Meglévő CRM vagy egyedi szoftverrel kell összehangolni a webshopot? Nem probléma, amennyiben a szoftver rendlekezik API-val- mi megvalósítjuk az összekötést!

Milyen webáruházakat fejlesztünk?

  • Opencart
  • Magento
  • Woocommerce
  • Egyedi webáruház

Ha elkészült, akkor is segítünk

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: ha szeretnéd, a szövegírónk hatékony szövegeket (termékleírásokat, landing oldalakat, hírleveleket) ír a webáruházadhoz, a marketing csapatunk pedig szállítja a lehetséges veőket Adwords, és Facebook hirdetésekkel. Így neked tényleg csak az eladásra kell koncentrálnod
A webshopod még soha nem volt ilyen közel hozzád.

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »