Egyedi CRM fejlesztés

A CRM rendszer

Képzeld el, hogy a – talán nehezen – megszerzett ügyfél pontosan tudja, hogy Te gondoskodsz róla, hogy fontos Neked, mert egy ezt segítő rendszer, amit akár egyedileg Neked fejlesztettünk, segíti a munkádat.

egyedi-crm-fejlesztes

Klasszikus CRM funkciók

A CRM a Customer Relationship Management rövidítése, ami magyarul annyit jelent : Ügyfélkapcsolatok kezelésének rendszere!
Itt tartjuk nyilván ügyfeleinket , a hozzájuk kapcsolódó információinkak.

Excel vs CRM

Egy darabig minden cég excelben vagy valamilyen táblázat-kezelőben tartja nyilván a partnereit - ésszerű hiszen kéznél van, ingyenes és egy darabig átlátható...egy darabig!

Mi történik akkor ha elkezdjük vezetni az ügyfél történetet? Mikor keresett meg bennünket, mit egyeztettünk vele, mivel volt elégedett vagy éppen elégedetlen? Több ügyfél esetén ezek a bejegyzések hamarosan átláthatatlanná és kezelhetetlenné válnak!

A klasszikus crm funkció megoldja ezt a problémát. Minden ügyfelünknek saját adatlapja van ahol bármit hozzáfűzhetünk az ügyfél történetéhez.

Megjegyzések, jegyzetek

Az ügyfél adatlapját megnyitva egyszerűn írhatunk megjegyzést hozzá és bármikor visszakereshetővé válik ki mikor és mit egyeztetett az ügyféllel.

Dokumentumok és szerződések

Bármikor feltölthetünk és hozzá kapcsolhatunk dokumentumokat - ha egy ügyfél egyedi szerződésére vagyunk kíváncsiak azt 2 gombnyomásra elő tudjuk keresni.

Naptár és emlékeztető funkciók

Akár rendszeren belül akár email vagy sms emlékeztetőket kérhetünk és küldhetünk ügyfélhez rendelve így minden adminisztrációs feladat tű pontossággal működik

Feladatok kezelése

Mennyire egyszerű megoldás ha a crm rendszerünkbe van építve egy feladatkezelő és minden feladatot kollégákhoz és ügyfelekhez köthetünk, mindezt visszakereshetően! Időt, energiát spórolunk meg az emailek kutatása, ki mit válaszolt mikor kinek folyamat helyett!

Leadek (lehetőségek) kezelése

Egy új érdeklődő még nem biztos, hogy partner lesz így ne is tegyük be a partnerek közé, de rögzítsük és kezeljük! Ha van pl. "Lehetőségek" menüpontunk ahol szintén minden funkció adott és sikeres szerződéskötés után egy gombnyomásra átmozgathatjuk a parnerek közés az megintcsak kényelmi funkció ami rengeteg időt spórol meg nekünk!

Mitől lesz egyedi a CRM rendszered?

Egyedi akkor lesz ha egyedi funkciókra is szükséged van benne az alap funkciókon felül! Bármi megvalósítható amit Te egy webes felületen kezelni szeretnél ügyfelekhez kötötten!

Pédául ha szeretnél egy olyan funkciót autószerelő műhelyként ahol nyilván tudod tartani ki mikor milyen alkatrészt cseréltetett, hányszor volt már a műhelyedben, milyen tipusú autója van, mikor lesz a következő szervíz időpontja egy egyedi crm ideális megoldás lehet számodra.

Vagy vegyünk egy másik példát: te szolgáltató vagy és szeretnéd ha az online crm rendszeredbe be lenne építve egy megtérülési számítás - egy leendő ügyfél adott igényeinek megvalósítására milyen külső erőforrásokra van szükséged, ez milyen beruházási költségekkel jár és milyen haszonkulccsal szeretnéd mindezt kiajánlani- a rendszer előre meghatározott értékek alapján legenerálja Neked és 1 gombnyomásra nemcsak kiküldi az ügyfélnek, de csatolja is a CRM-ben található adatlapja mellé!

Neked milyen rendszerre van szükséged?

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »