Egy újabb közösségi platform enged utat vállalkozásaink számára

Szerző: Farkas Tamás
Március 04, 2018

A Facebook mellett manapság számtalan közösségi médiumon keresztül reklámozhatjuk vállalkozásunkat, most az Instagram újításának, a Business Toolsnak köszönhetően majd egyel több helyen „megmutathatjuk” magunkat a nagyvilágnak.

instagram-vallalkozas

Régóta volt már igény az Instagramon való reklámozásra, de ezt eddig nem tette lehetővé az alkalmazás. Ezért volt szükség erre az új fejlesztésre. A Facebookhoz hasonlóan egy céges adatlapot kell létrehoznunk, hogy kihasználhassuk az új lehetőséget. Ezt ingyenesen megtehetjük. Az oldalon keresztül az ügyfelek felvehetik velünk a kapcsolatot, ennek módját mi optimalizálhatjuk.

Lehetőségünk van adataink mérésére. A fejlesztés kianalizálja a posztjaink sikerességét és a követők jellegét, ezáltal meghatározhatjuk a célcsoportunkat az Instagramon és javíthatjuk, fejleszthetjük a kampányokat.

Hirdetésre vagy bejegyzéseink kiemelésére szintén lehetőséget nyújt, hogy ezzel minél több emberhez eljuthasson. Beállíthatjuk az elérni kívánt célközönséget és tetszőlegesen megszövegezett „akciógombot” is helyezhetünk el a hirdetésen.

Kíváncsian várjuk az újdonságot!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »