Hogyan növeld a Facebook oldalad látogatottságát?

Szerző: Tóth Andrea
Április 22, 2018

Biztosan te is azt szeretnéd, ha nagyobb látogatottságnak örvendene az oldalad és a kampányaid még hatékonyabbak lennének. Az egyik legjobb módja, ha vizuális elemekkel dobod fel tevékenységeidet. Egy jó kép segíti a kommunikációdat és felkelti az érdeklődést az oldalad iránt.

 facebook-oldal-latogatottsag-novelese

Posztolj képpel!

Gondolj bele, hogy az emberek a Facebookon eltöltött idejük nagy részében kikapcsolódásra vágynak, kellemesebbé teheted ezt az időtöltést, ha érdekes, feltűnő képekkel segítesz a tartalmad átadásában.

Olyan képet válassz, ami beszédes, akkor nem is kell szöveges elem a bejegyzésedbe. Ha mégis írsz megjegyzést, ne legyen túl hosszú, mert azzal eltereled a látogatóid figyelmét és nem lesz akkora hatása a képnek.

Használd az arculati elemeidet!

Ez akkor működik a legjobban, ha a vállalkozásod már rendelkezik jól felimerhető arculattal. Készíts olyan képeket, amelyek a vállalkozásod egységes arculati elemeit tartalmazzák. Egységes mintára készülő különböző terméktípusokat mutass be, hogy minél jobban megragadjon a látogatók emlékezetében. Ha egyszemélyes a céged és nem rendelkezel szakemberekkel, akkor sem kell elkeseredned, mert egy jó képszerkesztővel is elérheted a kívánt hatást.

Ösztönözd a kedvelőidet!

Egyre többször találkozhatunk olyan márkákkal, akik arra buzdítják a kedvelőket, hogy minél több képet töltsenek fel magukról, vagy ami általuk készített. Majd a képek megjelennek a hivatalos oldalon a hashtagek alapján. Ezáltal bevonod a közönségedet a vérkeringésbe, nagy aktivitást érhetsz el vele.

Aktualitás

Legyél mindig felkészülve a közelgő ünnepekre vagy eseményekre. Posztolj az alkalmakhoz illő képeket, hogy felkeltsd a figyelmet az aktualitásoddal, naprakészségeddel.

 

Elő a képekkel! Posztolj te is több képet és mutasd meg nekünk a legújabbakat!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »