Négyszemközt a Messengerben

Szerző: Tóth Andrea
Május 27, 2018

A Facebook Messenger egy új funkciót tesztel, amely a titkos beszélgetés elnevezést kapta. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák mennyi ideig legyen látható az üzenet elküldés után. Az időzítés letelte után az üzenet megsemmisül, hogy nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Ez a funkció alkalmazható a küldő és a fogadó eszközén egyaránt.

A funkció nem alapértelmezett, így a felhasználóknak kell beállítani, hogy működjön. Az üzenetek olyannyira titkosak lesznek, hogy még maga a Facebook sem fogja látni.

A titkos módban küldött üzenetek nem tartalmazhatnak GIF fájlokat és videókat sem küldhetünk. Ilyen módon eléggé leredukálódik a Messenger további funkcióinak elérése.

Az újdonság különösen akkor lehet majd hasznos, ha intim információkat, egészségügyi témákat, bankszámla adatokat akarunk közölni beszélgető partnerünkkel.

Egyelőre csak egy szűk felhasználói rétegnek van lehetősége kipróbálni és tesztelni a „titokzatoskodást”. De a Facebook bejelentései szerint hamarosan a többi felhasználóhoz is eljut majd az új lehetőség.

 

 

Neked mi a véleményed az új funkcióról?

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »