SEO nélkül?

Szerző: Léránt Gergely
Január 21, 2018

A keresőmarketing területén állandó változásokat figyelhetünk meg ezért sosem lehetünk elég felkészültek a témából. A kérdés az, hogy kihagyhatjuk-e a keresőoptimalizálást.

seo

Ha weboldalunkat keresőoptimalizáljuk az nagy rááldozásokkal jár, pénz és a munka belefektetés szempontjából is. Egyik napról a másikra nem kerülhetünk a lista élére, nagyon sokat kell érte dolgozni.

Előfordult már olyan is, hogy a Google változtatott az előtte működő algoritmusán és a felállított lista teljesen szétesett, ami azt jelenti, hogy ha a lista elején helyezkedett el oldalunk az akár az utolsó helyekre is lekerülhetett.

Most akkor feltesszük magunkban a kérdést, hogy biztos megéri a sok belefektetett munka és idő?

Egyértelműen igen a válasz, hiszen rengeteg forgalmat szerezhetünk azzal, ha jól felépítjük az oldalunkat és minőségi tartalmat produkálunk. Ezzel az együttessel, nagy eséllyel az első találatokban kapunk helyet majd. De a legnagyobb hangsúly a tartalmon van, mert már nem az a lényeg, hogy minél több kulcsszavunk legyen, és azt szórjuk szét a lehető legtöbb helyen, hanem a tartalommarketing elve működik. Minél minőségibb, minél több, annál jobb.

Egy oldal felépítésénél a legjobbra kell törekedni, ami azt jelenti, hogy mindenképp felhasználóbarátnak kell lennie, a felhasználók tudják kezelni, egyértelműek a funkciók és megtalálják a fontos információkat, a minőségi tartalmat!

 

A tartalommarketing jóvoltából a SEO az igazi értékekre helyezi a hangsúlyt, valódi eredményeket és kemény munkát feltételez. Megéri azt az időt és erőfeszítést belefektetni, mert ha igazán jól dolgoztunk, akkor semmi sem taszíthat le minket a „dobogós” találati helyekről.

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »