Snapchat hirdetés, ami neked szól

Szerző: Léránt Gergely
Július 27, 2018

Felmérnék a felhasználók által megosztott fotókat és azok tartalma alapján intéznének feléjük személyre szabott ajánlatokat.

A snapchat célja, hogy hamarosan minél több reklámot közvetítsen az internetezők számára, ezt olyan módon tenné, melyet már korábban bevezetett.

snapchat-hirdetes

A rendszer a felhasználók digitális képei szerint értékel. Ezzel az ötlettel az lenne a közösségi platform célja, hogy minél több nyereséget tudhasson magáénak a finanszírozások javításával.

Az elemzés a snapchat felhasználók minden képére ki fog majd terjedni ezentúl. Hogy is néz ki ez? Ha valaki egy olyan képet oszt meg melyen egy autó szerepel, akkor ezt úgy értékeli majd a rendszer, hogy a felhasználó valószínűleg kedveli a kocsikat, tehát innentől kezdve kimondottan autós reklámokkal célozzák majd meg őt.

Ezzel a lehetőséggel a reklám vállalatok dolga is egyszerűbb lesz, hiszen egyes felhasználóknak csak bizonyos kategóriájú hirdetéseket kell majd sugározniuk.

De azért a Snapchat is profitálhat belőle jócskán, kategóriákon belül prémium reklámhelyeket kínálhat majd. Minél több hirdetési vállalat fizet, annál többször jelennek meg a hirdetéseik.

Biztosat nem lehet tudni az új konstrukció megjelenését illetően, de nagy dobás lesz a cég számára.

A Snapchat tervei alapján nagymértékben megnövelné a bevételét, amihez kitűnő eszköz az új elképzelés.

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »