Blog

Videózás offline?

Lehetséges! Ugyanis a Facebook jelenleg Indiában teszteli az offline videózás lehetőségeit. India óriási lemaradása, köztük az internethiány jelentős mértéke „lehetőséget nyújt” az új technológiák fejlesztésére.

Hogyan értékel a Facebook?

Gondolkoztál már azon, hogy mi alapján szelektál a Facebook a bejegyzések megjelenítésénél? Mikor kiírunk valamit az oldalunkra vagy megosztunk egy videót, képet azt a Facebook rendszerének jóvá kell hagynia és aszerint válik láthatóvá.

Elrontott hirdetési szöveg

Mindenki arra törekszik, hogy olyan hirdetési szöveget tudjon írni, ami vonzza a vásárlókat. Sokat ötletelünk, és sokszor próbálunk valami rendhagyót alkotni egy-egy hirdetésünk szövegének megalkotásánál. Azonban néha olyan eszközökhöz is nyúlhatunk, melyek nem hogy növelik az olvasóra gyakorlott hatást, hanem még akár negatív kimenetele is lehet a megírt szövegnek.

Több nyelven a Facebookon

A Facebook funkciójának köszönhetően akár 47 nyelven posztolhatjuk ki bejegyzéseinket. Ez egy igazán hasznos funkció, hiszen lehetőségünk nyílik, arra, hogy a külföldi ismerőseinkkel is megoszthatjuk úgy mondandónkat, hogy megértsék.

Ki a célcsoport?

A marketing stratégia egyik legfontosabb alapköve a célpiac meghatározása. PONTOS meghatározása! Tulajdonképpen mindegy, hogy mi a céged területe, nagy valószínűséggel sok versenytársad lesz, hiszen manapság szinte nincs olyan tevékenységi kör, amire ne építettek volna már vállalkozást. 

CTA a weboldalra

Ha a hirdetéseidben alkalmazol Call-to-Action üzeneteket, akkor a weboldaladat se hagyd ki. A CTA-nek nagyon nagy szerepe van a konverziók megnövelésében, ha jól csinálod. Oldaltípustól, az oldaltémájától függetlenül a CTA megmondja a látogatónak, hogy mit tegyen, és ha ez egyszerűen megoldható a számára akkor megkönnyíti a konverziót. Összeszedtünk néhány hasznos tudnivalót a Call-to-action-nel kapcsolatban.

Születésnapod van? Itt egy újabb meglepetés a Facebooktól.

A személyes kapcsolat építésének érdekében a Facebook egy apró ajándékkal kedveskedik a születésnapjukat ünneplő felhasználók számára. De nem biztos, hogy minden szülinapos megkapja majd. Minimum három ismerős felköszöntése szükséges a születésnapos felhasználó üzenőfalára, ahhoz, hogy elkészüljön a válogatás videó.

Snapchat, avagy a közösségi médiás marketing jövője?

 közösségi média platformok óriási felhasználó növekedésnek örvendhetnek. A Snapchat közel 5 éve létezik. Mára már könnyen egy múló trenddé válhat a tizenévesek körében. Viszont a felnőttek körében meg növekszik. Jelentések szerint a felhasználók 45 %-a 18-24, 26 %-a 25-34 év között van.

Milyen problémák léphetnek fel egy hírlevél kampány során?

Te is biztosan elgondolkoztál már azon, hogy mitől lehet sikertelen a hírlevél kampányod. Leírjuk azokat a problémákat, amelyekkel a hírlevél küldés során találkozhatsz. Könnyen megtörténhet, hogy nem érkezik célba az e-mail-ed. Ehhez köze lehet annak, hogy a levelek fennakadnak a SPAM szűrőn.Ez hogyan fordulhat elő?

Online marketing kisokos

Az online marketing területén számtalan kifejezéssel és fogalommal találkozhatunk. Ahhoz, hogy el tudjunk igazodni ebben a hatalmas és szerteágazó tudományban nem árt tisztázni néhány fogalmat. A sokat emlegetett A/B teszt: A teszt segítségével kísérletet készíthetünk arról, hogy egy oldal melyik változata teljesít jobban, melyikre reagálnak a felhasználók pozitívabban.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »