Blog

Négyszemközt a Messengerben

A Facebook Messenger egy új funkciót tesztel, amely a titkos beszélgetés elnevezést kapta. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák mennyi ideig legyen látható az üzenet elküldés után. Az időzítés letelte után az üzenet megsemmisül, hogy nehogy illetéktelen kezekbe kerüljön. Ez a funkció alkalmazható a küldő és a fogadó eszközén egyaránt.

Miért a reszponzív weboldal?

Ha még nem tudod, hogy mi az a reszponzív weboldal vagy, hogy miért olyan fontos, akkor ez a bejegyzés neked szól.   Hogy néz ki egy reszponzív weboldal? A reszponzív weboldal megfelelő megjelenést biztosít asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és mobiltelefonon egyaránt.

5 tipp a sikeres üzleti Instagramhoz

A rengeteg közösségi  platform között nehéz eldönteni, hogy mi a legjobb taktika a hirdetésekhez az egyes platformokon. Hogyan tudnánk a leghatékonyabbak lenni, és megfelelő kommunikációt kialakítani az ügyfelekkel. Segítünk az Instagram marketing tevékenységeid optimalizálásban néhány hasznos tippel.

A Landing Page fontos!

A landing page, az az oldal, ahova a felhasználó először érkezik a weboldaladon. Így tehát nagy szerepe van az első benyomás keltésében. Feladata, hogy elérje a konverziókat, akár vásárlásról vagy hírlevél feliratkozásról legyen szó. Ezért a landing oldalad mindig a célközönséged igényeire legyen optimalizálva. 

Hogyan növeld a Facebook oldalad látogatottságát?

Biztosan te is azt szeretnéd, ha nagyobb látogatottságnak örvendene az oldalad és a kampányaid még hatékonyabbak lennének. Az egyik legjobb módja, ha vizuális elemekkel dobod fel tevékenységeidet. Egy jó kép segíti a kommunikációdat és felkelti az érdeklődést az oldalad iránt.

Magasabb konverzió, de hogyan?

Megmutatjuk, hogyan hozz létre sikeres és magas konverziós aránnyal bíró kampányt a Facebookon. A milliárdnyi felhasználóval a Facebook a hirdetők paradicsoma. Bár ez a funkció nem olyan egyszerű, mint ahogy sokan elképzelik. A konverzió orientált kampányok fontossága párhuzamosan nő, ahogy az átkattintások csökkennek és a verseny pedig egyre nagyobb.

Ajánlattétel a Facebookon

Az ajánlattétel is a reklám, marketing része, bár kicsit megfoghatatlannak tűnhet, de nem olyan bonyolult, mint gondoljuk.Leírjuk a legfontosabb pontokat, amit a Facebook ajánlatokhoz tudni kell. Négy féle lehetőséged van a Facebook hirdetésed megjelenésének optimalizálására, és tizenöt kampánytípusból választhatsz. Hatvan különböző hirdetési kombináció kiválasztását teszi így lehetővé.

Új mobilbarát algoritmus

Tovább bővíti a Google a weboldalak rangsorolási szempontjait. Jön az új algoritmus! Gary Illyés, a Sydney-ben tartott Search Marketing Summit konferencián jelentette be az újítást.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »