Blog

Hogyan szerezd vissza az „elveszett” ügyfeleidet?

Itt egy kis útmutató, hogyan keltsd fel újra a figyelmüket és, hogy visszatérjenek hozzád. Mindannyian tudjuk, hogy sokkal drágább új ügyfelek figyelmét felkelteni, mint megtartani a már meglévőkét.Területenként változhatnak a számok, de akár ötször drágább lehet új ügyfeleket szerezni, mint a meglévőket ápolni.

Csevegés könnyebben

A Messenger, a Facebook chat alkalmazása. Az alkalmazás segítségével egyszerűbben férünk hozzá a Facebook beszélgetéseinkhez. Több mint 900 millió felhasználót tudhat magáénak minden hónapban. Kapcsolatba léphetsz ismerőseiddel és az üzleti kapcsolataidat is ápolhatod.

Megváltozik az Adwords hirdetések címkéjének színe

Már két hónapja elkezdte a Google vizsgálni, hogy milyen színű legyen az Adwords hirdetés címkék színe. Lecserélték sárgáról zöldre. Eleinte arról volt szó, hogy csak próba, de a sikernek köszönhetően, megváltoznak a címkék színei zöldre az egész világon és minden eszközön.

SEO nélkül?

A keresőmarketing területén állandó változásokat figyelhetünk meg ezért sosem lehetünk elég felkészültek a témából. A kérdés az, hogy kihagyhatjuk-e a keresőoptimalizálást.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »